Menukort
For- og mellemretter
Skal det være en let ret, så er fisk et godt valg. Prøv f.eks. vores populære ovnristede laks med smørsauteret spinat. Ønsker du en forret med lidt mere fylde, anbefaler vi vores traditionelle tarteletter eller skaller med høns i asparges—valget er dit.
-
Ananas
Med dampet rødspættefilét a la Indienne
Kr. 60,- -
Canapé de luxe (3 stk.)
Kr. 50,- -
Ferskrøget laks
Med stuvet spinat og røræg
Kr. 60,- -
Kold blomkålsanretning
Kr. 50,- -
Kold fiskeanretning
Med Laks
Kr. 60,- -
Kold fiskeanretning
Med Hellefisk
Kr. 65,- -
Kold fiskeanretning
Med dampede eller stegte rødspættefiléter
Kr. 60,- -
Krabbecocktail
Med flûtes
Kr. 60,- -
Laksepaté
Med pikantsauce
Kr. 55,- -
Landskinke Florentine
Med stuvet spinat og røræg
Kr. 50,- -
Ovnristet laks
Med smørsauteret spinat
Kr. 65,- -
Rejecocktail
Med flûtes
Kr. 60,- -
Røget ørredfilét
Med purløgscreme
Kr. 60,- -
Stjerneskud
Kr. 70,- -
Surbrød
Med gravad laks el. skinke
Kr. 60,- -
To tarteletter
Med hønsekød og asparges
Kr. 50,- -
To tarteletter
Med rejer og asparges
Kr. 50,- -
Tuncocktail
Med flûtes
Kr. 55,-
Supper
-
Champignonsuppe
Kr. 50,- -
Flødelegeret aspargessuppe
Kr. 50,- -
Hønsekødsuppe m. asparges
Kr. 50,- -
Hummersuppe
Kr. 65,- -
Klar suppe m. boller
Kr. 50,- -
Løgsuppe
Med ostebrød
Kr. 50,-
Hovedretter
Skal det være helt traditionelt? Vores kalvesteg er altid super mør—en specialitet her i Hjallese Forsamlingshus! Kalvestegen stegt som vildt serveres med Kim Trædholms brune sovs, som er blevet lidt af en berømthed her i det fynske.
-
Dyreryg
Med waldorffsalat
Kr. 200,- -
Gammeldags oksesteg
Med gemüse
Kr. 140,- -
Helstegt skinkesteg med persillefyld
Med franske ærter, champignons, pommes croquettes og sauce rosemarin
Kr. 130,- -
Helstegt svinekam
Med rødkål og svesker
Kr. 130,- -
Indbagt oksemørbrad
Med champignons, farseret tomat og sauce choron
Kr. 210,- -
Kalvefilét
Med haricots verts, minimajs, bagt kartoffel, sauce béarnaise og artiskokbunde m. gåseleverpostej
Kr. 160,- -
Kalveryg
Med gemüse
Kr. 150,- -
Kalveryg
Stegt som vildt
Kr. 140,- -
Kalvesteg
Med gemüse
Kr. 140,- -
Kalvesteg Stegt som vildt
Med Kim Trædholm's berømte brune sovs, tyttebær, waldorfsalat og augurkesalat
Kr. 140,- -
Oksefilet
Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler
Kr. 170,- -
Oksehøjreb
Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler
Kr. 150,- -
Oksemørbrad
Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler
Kr. 200,- -
Sprængt svinekam
Med gemüse
Kr. 130,- -
Svinekam
Stegt som vildt. Med waldorffsalat, hvide og brune kartofler
Kr. 130,- -
Svinemørbrad
Indbagt i krydderfars. Med gemüse
Kr. 140,-
Desserter
En dessert med is er et klassisk valg som afslutning på menuen. Prøv vores populære Isbombe eller Iscocktail á la Hjallese. Skal det være helt traditionelt, er det værd at slå et slag for Rubinsteinerkagen.
-
Ananasfromage
Kr. 50,- -
Bananasplit
Kr. 50,- -
Brownies
Med rørt is
Kr. 60,- -
Flamberede figner
Med rørt is
Kr. 65,- -
Fløderand
Med frugter
Kr. 50,- -
Frisk frugtsalat
Med likørcreme
Kr. 50,- -
Halv ananas med frugtfyld
Med likørcreme
Kr. 60,- -
Isbombe
Med 3 slags is
Kr. 50,- -
Iscocktail á la Hjallese
Med frugt, chokolade, makroner og pernod
Kr. 50,- -
Isrand
Med frugter
Kr. 50,- -
Marcipanfyldt pære
Overtrukket m. chokolade og serveret med rørt is
Kr. 50,- -
Mandelrand
Med kirsebærsauce
Kr. 50,- -
Pandekager
Med rørt is
Kr. 50,- -
Romfromage
Med kirsebærsauce
Kr. 50,- -
Rubinsteinerkage
Kr. 50,- -
Vingelé
Med frugter og råcrème
Kr. 50,-
Natmad
-
Biksemad
Med spejlæg
Kr. 50,- -
Frikadeller
Med kold kartoffelsalat
Kr. 50,- -
Skipperlabskovs
Kr. 55,- -
Ta’ selv buffet
Med pålæg, ost, biksemad, kaffe og the
Kr. 60,- -
Luxussnitter
Kr. 50,-
Koldt Bord
-
Platte
Med hvide sild, fiskefilét, rejer, roastbeef, ribbensteg, lun frikadelle, ost
Kr. 120,- -
Luxusplatte
Med hvide sild, fiskefilét, gravad laks, rejer, landskinke, mørbradbøf, ost
Kr. 130,- -
Anretning
Med tre slags sild, fiskefilét, rejer, tartelet m. høns i asparges, frikadeller m. rødkål, leverpostej m. bacon og champignons, kylling m. agurkesalat, ost og frugtsalat
Kr. 165,- -
Luxusanretning
Med tre slags sild m. carrysalat, fiskefilét, rejer, gravad laks, røget ørredfilét, højreb m. kold kartoffelsalat, mørbradbøf, andesteg m. rødkål og svesker, ost og frugtsalat
Kr. 220,-
TA’ SELV BORD
-
Buffet
Varmrøget laks m. purløgscreme, flûtes og smør, helstegt skinkesteg, tyndsteg, frikadeller, flødestuvede kartofler, porre-bacontærter, salatbar, osteanretning m. frugsalat eller ostelagkage
Kr. 215,-
Buffet kan være et godt valg til din fest eller anden særlige begivenhed. En buffet er typisk mindre formel end de traditionelle middage. Samtidig gives mulighed for, at dine gæster kan socialisere på tværs af hele selskabet, når de forsyner sig ved ta' selv bordet.
-
Frokostbuffet
Æg/rejer, rullepølse, hamburgerryg, roastbeef.
Lune retter: Fiskefilet, tarteletter m. høns i asparges og leverpostej.Kr. 130,-
BRUNCH
-
Brunch
2 slags rundstykker, rugbrød, franskbrød, winerbrød, spejlæg med bacon, røræg med cocktailpølser, 2 slags marmelade, skære- og smøreoste, pålægschokolade, rullepølse, spegepølse, skinke, kaffe, the, cacaomælk, juice og mini pandekager.
Bemærk: Brunch skal påbegyndes før kl. 11:00Kr. 140,-
RECEPTIONSMENU
-
MENU Fra 20-50 personer
Mini Croissanter m. reje-, tun- eller kyllingesalat. Kanapéer m. rejer, laks eller paté. Varmrøget laks m. purløgsdressing. Mini frikadeller, cocktailpølser m. bacon, helstegt svinemørbrad m. løg og champignons, broccolisalat, pastasalat og tomat m. mozarella. Ostelagkage og lun æbeltærte m. crème fraiche
Kr. 190,- -
MENU Fra 50 personer og opefter
Menu som ovenstående
Kr. 170,-
KAFFEBORD
-
1/1 franskbrød
Med ost eller rullepølse
Kr. 20,- -
1/2 franskbrød
Med ost eller rullepølse
Kr. 10,- -
1/2 bolle
Med smør
Kr. 10,- -
1/2 bolle
Med pålæg
Kr. 15,- -
Kaffe og the
Med småkager
Kr. 25,- -
Kransekagestykke
Kr. 15,- -
Lagkage
Kr. 25,- -
Smørrebrød
Kr. 25,- -
Smørrebrød (Luxus)
Kr. 30,- -
Æblekage
Kr. 25,- -
Wienerbrød
Kr. 25,- -
Snitter
Kr. 20,- -
Håndmadder
Kr. 20,-