• Mad & Drikke
    • Total Arrangement
    • Menukort
    • Drikkevarer
    • Vinkort
  • Ledige Dage
    • Stort Festlokale
    • Lille Festlokale
  • Om Os
    • Faciliteter
    • Spørgsmål og Svar (FAQ)
    • Billeder
    • Historisk
  • Kontakt

Menukort

For- og mellemretter

Skal det være en let ret, så er fisk et godt valg. Prøv f.eks. vores populære ovnristede laks med smørsauteret spinat. Ønsker du en forret med lidt mere fylde, anbefaler vi vores traditionelle tarteletter eller skaller med høns i asparges—valget er dit.

  • Ananas

    Med dampet rødspættefilét a la Indienne

    Kr. 70,-
  • Canapé de luxe (3 stk.)

    Kr. 80,-
  • Ferskrøget laks

    Med stuvet spinat og røræg

    Kr. 70,-
  • Kold blomkålsanretning

    Kr. 60,-
  • Kold fiskeanretning

    Med Laks

    Kr. 70,-
  • Kold fiskeanretning

    Med Hellefisk

    Kr. 70,-
  • Kold fiskeanretning

    Med dampede eller stegte rødspættefiléter

    Kr. 80,-
  • Krabbecocktail

    Med flûtes

    Kr. 70,-
  • Laksepaté

    Med pikantsauce

    Kr. 70,-
  • Landskinke Florentine

    Med stuvet spinat og røræg

    Kr. 60,-
  • Ovnristet laks

    Med smørsauteret spinat

    Kr. 70,-
  • Paté

    Med asparges, salat og flutes

    Kr. 60,-
  • Rejecocktail

    Med flûtes

    Kr. 70,-
  • Røget ørredfilét

    Med purløgscreme

    Kr. 70,-
  • Stjerneskud

    Kr. 80,-
  • Surbrød

    Med gravad laks el. skinke

    Kr. 70,-
  • To tarteletter

    Med hønsekød og asparges

    Kr. 60,-
  • Tuncocktail

    Med flûtes

    Kr. 60,-

Supper

  • Champignonsuppe

    Kr. 60,-
  • Flødelegeret aspargessuppe

    Kr. 60,-
  • Hønsekødsuppe m. asparges

    Kr. 60,-
  • Hummersuppe

    Kr. 70,-
  • Klar suppe m. boller

    Kr. 60,-
  • Løgsuppe

    Med ostebrød

    Kr. 60,-

Hovedretter

Skal det være helt traditionelt? Vores kalvesteg er altid super mør—en specialitet her i Hjallese Forsamlingshus! Kalvestegen stegt som vildt serveres med Kim Trædholms brune sovs, som er blevet lidt af en berømthed her i det fynske.

  • Dyreryg

    Med waldorffsalat

    Kr. 200,-
  • Gammeldags oksesteg

    Med gemüse

    Kr. 140,-
  • Helstegt skinkesteg med persillefyld

    Med franske ærter, champignons, pommes croquettes og sauce rosemarin

    Kr. 130,-
  • Helstegt svinekam

    Med rødkål og svesker

    Kr. 130,-
  • Indbagt oksemørbrad

    Med champignons, farseret tomat og sauce choron

    Kr. 230,-
  • Kalvefilét

    Med haricots verts, minimajs, bagt kartoffel, sauce béarnaise og artiskokbunde m. gåseleverpostej

    Kr. 180,-
  • Kalveryg

    Med gemüse

    Kr. 170,-
  • Kalveryg

    Stegt som vildt

    Kr. 170,-
  • Kalvesteg

    Med gemüse

    Kr. 140,-
  • Kalvesteg Stegt som vildt

    Med Kim Trædholm's berømte brune sovs, tyttebær, waldorfsalat og augurkesalat

    Kr. 140,-
  • Oksefilet

    Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler

    Kr. 180,-
  • Oksehøjreb

    Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler

    Kr. 170,-
  • Oksemørbrad

    Med årstidens grøntsager, sauce bearnaise, 2 slags kartofler

    Kr. 220,-
  • Sprængt svinekam

    Med gemüse

    Kr. 130,-
  • Svinekam

    Stegt som vildt. Med waldorffsalat, hvide og brune kartofler

    Kr. 130,-
  • Svinemørbrad

    Indbagt i krydderfars. Med gemüse

    Kr. 140,-

Desserter

En dessert med is er et klassisk valg som afslutning på menuen. Prøv vores populære Isbombe eller Iscocktail á la Hjallese. Skal det være helt traditionelt, er det værd at slå et slag for Rubinsteinerkagen.

  • Ananasfromage

    Kr. 60,-
  • Bananasplit

    Kr. 60,-
  • Brownies

    Med rørt is

    Kr. 60,-
  • Flamberede figner

    Med rørt is

    Kr. 65,-
  • Fløderand

    Med frugter

    Kr. 60,-
  • Frisk frugtsalat

    Med likørcreme

    Kr. 60,-
  • Halv ananas med frugtfyld

    Med likørcreme

    Kr. 60,-
  • Isbombe

    Med 3 slags is

    Kr. 60,-
  • Iscocktail á la Hjallese

    Med frugt, chokolade, makroner og pernod

    Kr. 60,-
  • Isrand

    Med frugter

    Kr. 60,-
  • Marcipanfyldt pære

    Overtrukket m. chokolade og serveret med rørt is

    Kr. 60,-
  • Mandelrand

    Med kirsebærsauce

    Kr. 60,-
  • Pandekager

    Med rørt is

    Kr. 60,-
  • Romfromage

    Med kirsebærsauce

    Kr. 60,-
  • Rubinsteinerkage

    Kr. 60,-
  • Vingelé

    Med frugter og råcrème

    Kr. 60,-

Natmad

  • Biksemad

    Med spejlæg

    Kr. 60,-
  • Frikadeller

    Med kold kartoffelsalat

    Kr. 60,-
  • Skipperlabskovs

    Kr. 60,-
  • Ta’ selv buffet

    Med pålæg, ost, biksemad, kaffe og the

    Kr. 60,-
  • Luxussnitter

    Kr. 60,-

Koldt Bord

  • Platte

    Med hvide sild, fiskefilét, rejer, roastbeef, ribbensteg, lun frikadelle, ost

    Kr. 130,-
  • Luxusplatte

    Med hvide sild, fiskefilét, gravad laks, rejer, landskinke, mørbradbøf, ost

    Kr. 150,-
  • Anretning

    Med to slags sild, fiskefilét, rejer, tartelet m. høns i asparges, frikadeller m. rødkål, leverpostej m. bacon og champignons, kylling m. agurkesalat, ost og frugtsalat

    Kr. 170,-
  • Luxusanretning

    Med to slags sild m. carrysalat, fiskefilét, rejer, gravad laks, røget ørredfilét, højreb m. kold kartoffelsalat, mørbradbøf, andesteg m. rødkål og svesker, ost og frugtsalat

    Kr. 220,-

TA’ SELV BORD

    Buffet kan være et godt valg til din fest eller anden særlige begivenhed. En buffet er typisk mindre formel end de traditionelle middage. Samtidig gives mulighed for, at dine gæster kan socialisere på tværs af hele selskabet, når de forsyner sig ved ta' selv bordet.

  • Buffet

    Varmrøget laks m. purløgscreme, flûtes og smør, helstegt skinkesteg, tyndsteg, frikadeller, flødestuvede kartofler, porre-bacontærter, salatbar, osteanretning m. frugsalat eller ostelagkage

    Kr. 220,-
  • Frokostbuffet

    Æg/rejer, rullepølse, hamburgerryg, roastbeef.
    Lune retter: Fiskefilet, tarteletter m. høns i asparges og leverpostej.

    Kr. 140,-

BRUNCH

  • Brunch

    2 slags rundstykker, rugbrød, franskbrød, winerbrød, spejlæg med bacon, røræg med cocktailpølser, 2 slags marmelade, skære- og smøreoste, pålægschokolade, rullepølse, spegepølse, skinke, kaffe, the, cacaomælk, juice og mini pandekager.
    Bemærk: Brunch skal påbegyndes før kl. 11:00

    Kr. 150,-

RECEPTIONSMENU

  • MENU Fra 20-50 personer

    Mini Croissanter m. tun- og kyllingesalat. Kanapéer m. rejer og laks. Varmrøget laks m. purløgsdressing. Mini frikadeller, cocktailpølser m. bacon, helstegt svinemørbrad m. løg og champignons, broccolisalat, pastasalat og tomat m. mozarella. Ostelagkage og lun æbeltærte m. crème fraiche

    Kr. 200,-
  • MENU Fra 50 personer og opefter

    Menu som ovenstående

    Kr. 180,-

KAFFEBORD

  • 1/1 franskbrød

    Med ost eller rullepølse

    Kr. 22,-
  • 1/2 franskbrød

    Med ost eller rullepølse

    Kr. 14,-
  • 1/2 bolle

    Med smør

    Kr. 10,-
  • 1/2 bolle

    Med pålæg

    Kr. 14,-
  • Kaffe og the

    Med småkager

    Kr. 25,-
  • Kransekagestykke

    Kr. 15,-
  • Lagkage

    Kr. 25,-
  • Smørrebrød

    Kr. 27,-
  • Smørrebrød (Luxus)

    Kr. 32,-
  • Æblekage

    Kr. 25,-
  • Wienerbrød

    Kr. 25,-
  • Snitter

    Kr. 22,-
  • Håndmadder

    Kr. 20,-
Der tages forbehold for fejl og prisændringer

Mad & Drikke

  • Total Arrangement
  • Menukort
  • Drikkevarer
  • Vinkort

Personlige ønsker?

Har du specielle ønsker til menuer eller vine?

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at efterkomme dine personlige valg.

Hjallese Forsamlingshus
v/ Kim & Kirsten Trædholm
Hjallesegade 31,
5260 Odense S

66 15 00 25 • 20 15 60 25

Kontakt os
på Mail

| Søg | Sitemap | Pressemateriale| Persondata


© 2015 Hjallese Forsamlingshus.
Webdesign afMorten Jonassen.

Søg

Hvad søger du?

Søg
×